Store værelser - 25 etager med udsigt over København

366 værelser på hotellets 25 etager

Som vores gæst kan du være sikker på, at dit hotelophold bliver en god oplevelse – uanset om du kommer til København på romantisk weekend eller forretningsrejse. 


PRISGARANTI: IHG REWARDS CLUB

Det er altid billigst at booke direkte hos os - og du får desuden ekstra fordele som medlem af IHG Rewards Club. Tjek også om der lige præcis nu er særligt gode tilbud til medlemmer.
Meld dig ind gratis - se aktuelle særtilbud og kampagner her

Find priser

PÅ VÆRELSERNE

Alle værelser og suiter er indrettet med designermøbler i genbrugsmaterialer fra Paustian og udstyret med tv, CO2-neutralt klimaanlæg, gratis vand, te, kaffe og småkager, sikkerhedsboks, strygefaciliteter, shampoo og sæbe på badeværelset og WiFi. 

På badeværelset finder du bæredygtige produkter, der kombinerer naturlige ingredienser, der er milde og plejende for huden, med emballage som er produceret med omtanke.

Du kan vælge mellem deluxeværelser, clubværelser, familieværelser, handicapværelser eller suiter når du booker hos os.

 

VORES SUITER

Som gæst i en af vores fire suiter på Crowne Plaza Copenhagen Towers kan du nyde udsigten ud over Ørestad og ind til København fra 25. etage. Vores suiter er rummelige og har en tilstødende spisestue, hvor du kan holde middag for forretningsforbindelser, familie eller venner i dejlige omgivelser.VORES HANDICAPVÆRELSER

To af vores clubværelser på femte sal er specielt indrettet til gæster med særlige behov. Værelserne har bredere døråbninger, mere plads til at bevæge sig på samt et roll-in brusebad. Der er handicapparkering i vores parkeringshus under hotellet og adgang for kørestolsbrugere til restaurant, bar, reception og mødefaciliteter. Husk venligst at gøre opmærksom på, at du har særlige behov, når du booker dit værelse.EKSKLUSIV CLUB LOUNGE 

Hotel Crowne Plaza Copenhagen Towers’ gæster i suiterne og vores clubværelser har adgang til hotellets Club Lounge, hvor der serveres snacks, kage, vin, øl samt tapas om aftenen. Du kan også benytte Club Loungens businesscenter, hvor du kan læse dagens aviser, blade, printe og arbejde ved skrivebordene. Fra Club Lounge kan du også gå ud på vores udendørs terasse og nyde en drink eller en kop kaffe.

Adgang til vores Club Lounge kan altid tilkøbes, prisen afhænger af værelsestype.

 

Responsible Hospitality

Bliv klogere på bæredygtighedens mange facetter og bliv inspireret af Crowne Plaza Copenhagen Towers og hele Bellagroups tiltag inden for Responsible Hospitality

responsiblehospitality.dk

Vil du have gode nyheder?

Events og nyheder fra hele København, gode tilbud og sjove tips og konkurrencer direkte i din indboks. Du deltager hver måned i lodtrækning om lækre præmier og hotelophold.

Tilmeld dig her