Få en bæredygtig smagsoplevelse hos os

VELKOMMEN TIL EN MADOPLEVELSE

Når du spiser hos os, kan du være sikker på, at kvalitet, bæredygtighed og gode madoplevelser er i højsædet.

BARK Restaurant

Vi byder velkommen i vores restaurant BARK, der ligger i grønne omgivelser i vores 1.400 kvadratmeter store Atrium.

Køkkenet har åbent: 12.00 - 15.00 og 17.30 - 22.45.

BOOK BORD

Middag på Royal Arena koncertdage

Vi er nabo til Royal Arena og i forbindelse med de fleste koncerter tilbydes lækre showmenuer i vores restauranter. Bemærk, at på koncertdagene kan den almindelige bordreservation ikke benyttes. Forudbestilling via showmenu.cpcopenhagen.dk er nødvendig.

Forudbestil her

ORANGO COFFEE

Nyd en god kop baristakaffe - for eksempel med en lækker kage eller hurtig sandwich - i vores coffee shop. Hverdage: 7.30 - 16.00, Weekend: 10.00 - 14.00.

www.orangocoffee.dk

Mad med omtanke

Vi anvender sæsonens råvarer til vores nordisk-inspirerede retter og køber gerne økologisk, når det giver mening og kan betale sig. Samtidig bestræber vi os på at benytte nærliggende producenter og leverandører.

Se mere

Nytårsfest

Byd det nye år velkommen sammen med os på Danmarks mest bæredygtige hotel, hvor du kan se frem til en festlig og kulinarisk nytårsaften, der starter med dronningens nytårstale kl. 18. Kl. 24 kan du nyde fyrværkeriet over byen fra 20. etage.

SE MENU OG PROGRAM

BARK Bar & Lounge

Sammen med restauranten BARK ligger BARK Bar & Lounge, hvor man kan slappe af med en kold drink eller en cocktail før middagen. Baren har åbent 12.00 - 01.00 - søndag dog kun til kl. 23.00.

se mere

Morgenmad, frokost og roomservice

Restaurant Storm er vores morgenmadsrestaurant. Restauranten er åben fra 6.30-10.00 (10.30 i weekender). Vi tilbyder 24 timers roomservice.

Roomservice-menu

Vil du have gode nyheder?

Events og nyheder fra hele København, gode tilbud og sjove tips og konkurrencer direkte i din indboks. Du deltager hver måned i lodtrækning om lækre præmier og hotelophold.

Tilmeld dig her