Om Hotel Crowne Plaza Copenhagen Towers

OM HOTELLET

En grøn mission med gæsten i spidsen


Hotel Crowne Plaza Copenhagen Towers er Danmarks førende hotel inden for bæredygtighed og er Green Key certificeret. Siden hotellets åbning i 2009 har vores mission været at drive et hotel med de bedst mulige forhold både for vores gæster og for miljøet.

Det bæredygtige element går igen i alle aspekter af hotellet. Vores grønne profil gør, at vi bruger 65 % mindre energi end andre sammenlignelige hoteller. Dette skyldes bl.a. investeringer i Danmarks første grundvandsbaserede køle- og varmeanlæg - en teknologi der sikrer et behageligt indeklima året rundt, uden at belaste miljøet. Dette initiativ er blot ét af mange, der tilsammen understreger at vi er dedikerede til at arbejde ud fra begrebet ”responsible hospitality”, en 360 graders forpligtelse til bæredygtighed.

Vi er stolte over at gøre en forskel hver dag og ikke mindst over at vores gæster kan nyde deres ophold hos os med grøn samvittighed. 

​Crowne Plaza Copenhagen Towers har 366 værelser fordelt på 25 etager – hvert værelse er smagfuldt indrettet med designmøbler fra Paustian og med fantastisk udsigt over Ørestaden. Det er også her, i Københavns nye bydel Ørestad, hotellet har sin adresse. Her finder du store grønne naturområder beliggende side om side med urban og moderne arkitektur. I nærområdet finder du også et af Skandinaviens største indkøbscentre, Fields, Royal Golf Center, Bella Center Copenhagen, en lang række store og internationale virksomheder og den skønne Amager Strandpark.

Som gæst på hotellet har du naturligvis adgang til en række faciliteter, som f.eks.:

Business Center
I vores bemandede Business Center har du naturligvis adgang til AV-udstyr, hurtig internetforbindelse, printere og dagens aviser.

Club Lounge
Gæsterne i hotellets suiter og Club Rooms kan frit benytte vores Club Lounge, hvor vi bl.a. serverer morgenmad, snacks og drinks i løbet af dagen. Her er ligeledes mødefaciliteter, og du kan læse dagens aviser og magasiner samt benytte tagterrassen.

Fitnesscenter
Crowne Plaza Copenhagen Towers’ fitnesscenter er døgnåbent og har et omfattende udvalg af udstyr og maskiner. Alle maskiner er fra Preco og er udstyret med individuelle tv-skærme.

Concierge
Vores concierge tilbyder service døgnet rundt og hjælper dig f.eks. med at kopiere, bestille taxa eller limousine, leje cykel eller bil eller sørge for anden transport. Conciergen står også til rådighed, hvis du vil bestille bord på en af byens restauranter eller guides til nogle af Københavns seværdigheder.
 

Bag Crowne Plaza Copenhagen Towers

Crowne Plaza Copenhagen Towers er et franchisebrand under Intercontinental Hotel Group  – verdens største hotelbrand med over 5.500 hoteller. Hotellet drives af Bellagroup, som blandt andet også driver Bella Center Copenhagen - få hundrede meter fra hotellet.

 

Responsible Hospitality

Bliv klogere på bæredygtighedens mange facetter og bliv inspireret af Crowne Plaza Copenhagen Towers og hele Bellagroups tiltag inden for Responsible Hospitality

responsiblehospitality.dk

Vil du have gode nyheder?

Events og nyheder fra hele København, gode tilbud og sjove tips og konkurrencer direkte i din indboks. Du deltager hver måned i lodtrækning om lækre præmier og hotelophold.

Tilmeld dig her