Et af Danmarks førende møde- og konferencehoteller

Kontakt - Mødefaciliteter - Mødepakker - Fordele 

Om hotellet 

Hotel Crowne Plaza Copenhagen Towers er et af verdens førende hoteller indenfor bæredygtighed og ligger tæt på både Københavns centrum, motorvej og lufthavn,. 


Der er shuttlebus til og fra lufthavnen, som kun er kun få minutter væk - og med direkte Metro er du i centrum af København på under et kvarter. 
Læs mere om hotellet her

366 VÆRELSER - 25 ETAGER

Crowne Plaza Copenhagen Towers har 366 værelser fordelt på 25 etager – hvert værelse er smagfuldt indrettet med designmøbler fra Paustian og med fantastisk udsigt over Ørestaden. Vi tilbyder gratis WiFi på alle værelser samt kaffe, te og vand. 
Læs mere om vores værelser.

BELIGGENHED & PARKERING

Crowne Plaza Copenhagen Towers er centralt beliggende midt mellem centrum og lufthavn. Der er motorvej, tog og Metro næsten til døren og parkering i kælderen under hotellet. Følg skiltningen til parkeringskælderen. 
Se mere om beliggenhed 

RESTAURANT & BAR

Hvadenten du ønsker at få serveret frokosten i mødelokalet, nyde en kold øl i baren eller spise en lækker middag er der masser af muligheder. 
Se mere om vores restauranter og bar

KONTAKT OS

Hvis du ønsker at booke eller tale med os om møder eller konferencer, så sidder vores Meetings Team klar til at hjælpe dig på +45 88 77 66 99 eller på meetings@cpcopenhagentowers.com.

For andre henvendelser, så se info her 

KONTAKT OS,

for en uforpligtende snak om dine mødebehov, en rundvisning. eller en reservation af dit næste møde.

VI SIDDER KLAR PÅ

Tlf.  +45 8877 6699 og email meetings@cpcopenhagentowers.com