Et af Danmarks førende møde- og konferencehoteller

Kontakt - Mødefaciliteter - Mødepakker - Mødelokaler og services 

Meetings & More - de særlige møder

Overrask dine mødedeltagere med en unik oplevelse i forbindelse med dit næste møde. Lad os sammen finde den helt rigtige ide, der passer til netop dit møde.
 

Med vores Meetings & More koncept kan du tilkøbe en  aktivitet i forbindelse med dit møde. Aktiviteter aftales individuelt og tilpasses det enkelte møde.  Derudover kan alle mødedeltagere også efter aftale "forlænge" mødet og få 20% rabat på et ophold før eller efter mødet. Der optjenes selvfølgelig også IHG Business Rewards point til mødearrangøren - og inkluderet i dit møde er en ekstra god pause med smoothies og snacks eller lækker is. 

HVILKEN AKTIVITET PASSER TIL DIT MØDE? 
Bliv inspireret nedenfor - og tag endelig fat i vores Meetings Team. Vi sidder klar til at hjælpe dig på +45 88 77 66 99 eller på meetings@cpcopenhagentowers.com
 

Gin & Tonic smagning

Vores dygtige bartendere i BARK Bar & Lounge fortæller om udvalgte G&T. Smag forskellen – og lær at lave den perfekte G&T.

 

Orango Coffee smagning

Høre om vores bæredygtige kaffekoncept og kaffebønnernes oprindelse. Se hvordan bønnerne bliver ristet – og alle mødedeltagere får selvfølgelig en pose kaffe med hjem.

 

Foredrag om Crowne Plazas bæredygtige løsninger

45 minutters foredrag efter mødet, hvor Experience Ørestad fortælle om de mange anderledes bæredygtige tiltag og løsninger, som findes på Crowne Plaza.

 

Oplev Ørestads arkitektur

Bestil en guidet gåtur v/ Experience Ørestad, hvor du ser og hører mere om Ørestads helt unikke arkitektur. Turen tager ca. 1,5 time.

 

Cykelpicnic

Vi sørger for picnickurv og pølser til bålet, hvis du har lyst til at opleve den smukke natur og de mange oplevelser i Crowne Plazas ”baghave” Amager Fælled.

 

Trappeløb til 25. etage – eller en frisk gå- eller løbetur ?

Hvad med en konkurrence om hvem der kommer først til 25. etage? Eller måske bare en walk- and talk på Amager Fælled. Vi er klar med tips til både løbe- og gå-ruter i nærområdet.

 

Andre fordele ved at booke hos os

Husk at vi selvfølgelig giver tilfredshedsgaranti og at du optjener points - også på møder - Se mere her

KONTAKT OS

Vores Meetings Team sidder klar til at hjælpe dig på +45 88 77 66 99 eller på meetings@cpcopenhagentowers.com.

Vil du have gode nyheder?

Events og nyheder fra hele København, gode tilbud og sjove tips og konkurrencer direkte i din indboks. Du deltager hver måned i lodtrækning om lækre præmier og hotelophold.

Tilmeld dig her

VORES GRØNNE VÆRDIER

10 år som et af Danmarks mest bæredygtige hoteller forpligter - og vi glæder os til at vise dig, at der er handling bag ordene...

De grønne grunde

Kontakt os,

for en uforpligtende snak om dine mødebehov, en rundvisning eller en reservation af dit næste møde.

Vi sidder klar på

Tlf. +45 8877 6699 og email meetings@cpcopenhagentowers.com