Crowne Plaza tilbyder catering samt bus/shuttleservice

Kontakt - Mødefaciliteter - Mødepakker - Mødelokaler og services 

Mere end blot et hotel 

Crowne Plaza Copenhagen Towers er mere end et hotel med mødelokaler. Vi kan for eksempel også sørge for, at du og dine gæster kommer sikkert frem med bus eller limousine samt stå for full service catering til dit event ligemeget, hvor det holdes.  

 

360 Venue Catering

På Crowne Plaza serverer vi hver dag gode og bæredygtige madoplevelser for vores gæster. Med 360 Venue Catering tilbyder vi også dette, hvis du har brug for catering til et større event.

Vi kan afvikle møder, receptioner, middage og fester hos jer eller hos et af de mange venues, vi samarbejder med. Vi klarer det hele - eller lige netop dét, I har brug for. Vores dedikerede kokketeam er specialister i kreativ catering og storytelling, hvor alle sanser sættes i spil. 360° Venue Catering er mad med noget på hjerte. 

Læs mere 

Limousine, bustransport og shuttleservice 

Vi tilbyder lufthavns- og cruiseshuttle samt en række forskellige transportmuligheder for såvel gæster og kunder på vores hotel. Heriblandt eksklusiv bustransport og limousineservice, som også kan stilles til rådighed for udlejning til alle former for kørsel.

Læs mere 

 

Partner på Royal Arena

Hotel Crowne Plaza Copenhagen Towers er officiel Royal Arena hotel partner og står bl.a. for VIP catering. Vi er samtidig Royal Arenas nærmeste nabo, og derfor er vi naturligvis også glade for de mange show- og koncertgæster, der ofte fylder vores hotel og restauranter. 

Se mere om Royal Arena

 

KONTAKT OS

Vores Meetings Team sidder klar til at hjælpe dig på +45 88 77 66 99 eller på meetings@cpcopenhagentowers.com.

Kontakt os,

for en uforpligtende snak om dine mødebehov, en rundvisning eller en reservation af dit næste møde.

Vi sidder klar på

Tlf. +45 8877 6699 og email meetings@cpcopenhagentowers.com