366 værelser på hotellets 25 etager

Som vores gæst kan du være sikker på, at dit hotelophold bliver en god oplevelse – uanset om du kommer til København på romantisk weekend eller forretningsrejse. 

PRISGARANTI: IHG REWARDS CLUB - "YOUR RATE"
Det er altid billigst at booke direkte hos os
 - og du får desuden ekstra fordele som medlem af IHG Rewards Club, når du booker Your Rate. Tjek også om der lige præcis nu er særligt gode tilbud til medlemmer.
Meld dig ind gratis - se aktuelle særtilbud og kampagner her

SE PRISER OG BOOK VÆRELSER 
Indtast oplysninger herunder, hvorefter du på IHGs internationale website vil kunne fortsætte din booking og se priser på ledige værelser.
 

Find priser

PÅ VÆRELSERNE
Alle værelser og suiter er indrettet med designermøbler i genbrugsmaterialer fra Paustian og udstyret med tv, CO2-neutralt klimaanlæg, minibar, gratis vand, te, kaffe og småkager, sikkerhedsboks, strygefaciliteter, shampoo og sæbe på badeværelset og WiFi. 

På badeværelset finder du bæredygtige produkter fra mærket Eco-Boutique, der kombinerer naturlige ingredienser, der er milde og plejende for huden, med emballage som er produceret med omtanke. 

MORGENMAD
Der er morgenmad på hotellet kl. 6.30-10 i hverdagene og 6.30-10.30 i weekenden.

DELUXEVÆRELSER
Deluxeværelserne er på 28 kvm og udstyret med behagelige senge og rummelige badeværelser med bruseniche. Du kan tilkøbe adgang til vores Club Lounge for 500 kroner pr. værelse pr. overnatning.

CLUBVÆRELSER
Vores clubværelser er 33 kvm med dobbeltseng, skrivebord og et stort badeværelse med bruser og badekar. Som gæst i et Clubværelse har du fri adgang til vores Club Lounge, hvor der serveres morgenmad, snacks, kage, vin, øl samt tapas og drinks om aftenen, og hvor du også kan benytte Club Loungens businesscenter og terasse.

FAMILIEVÆRELSER
Ti af værelserne er familieværelser, der består af to deluxeværelser på 28 kvm hver med en dør imellem. Begge værelser har eget badeværelse samt en to meter bred dobbeltseng eller to enkeltsenge. Det er muligt at få en ekstra opredning på det ene værelse. Har man booket et deluxeværelse, kan man opgradere til et familieværelse for 400 kr. pr. nat. Du kan tilkøbe adgang til vores Club Lounge for 500 kroner pr. værelse pr. overnatning.

SUITER
Som gæst i en af vores fire suiter på Crowne Plaza Copenhagen Towers kan du nyde udsigten ud over Ørestad og ind til København fra 25. etage. Vores suiter er rummelige og har en tilstødende spisestue, hvor du kan holde middag for forretningsforbindelser, familie eller venner i dejlige omgivelser indrettet med designermøbler fra Paustian.

HANDICAPVÆRELSER
To af vores clubværelser på femte sal er specielt indrettet til gæster med særlige behov. Værelserne har bredere døråbninger, mere plads til at bevæge sig på samt et roll-in brusebad. Der er handicapparkering i vores parkeringshus under hotellet og adgang for kørestolsbrugere til restaurant, bar, reception og mødefaciliteter. Husk venligst at gøre opmærksom på, at du har særlige behov, når du booker dit værelse.

CLUB LOUNGE 
Hotel Crowne Plaza Copenhagen Towers’ gæster i suiterne og vores clubværelser har adgang til hotellets Club Lounge, hvor der serveres morgenmad, snacks, kage, vin, øl samt tapas og drinks om aftenen. Du kan også benytte Club Loungens businesscenter, hvor du kan læse dagens aviser, blade, printe og arbejde ved skrivebordene. Fra Club Lounge kan du også gå ud på vores udendørs terasse og nyde en drink eller en kop kaffe.

Kontakt

Tel: +45 8877 6655
Fax: +45 8877 6611 
info@cpcopenhagentowers.com

TILMELD DIG OG VIND

Få vores nyhedsbreve og deltag i konkurrencen om lækre præmier 
Deltag her