OM HOTELLET

En grøn mission med gæsten på førersædet

Hotel Crowne Plaza Copenhagen Towers er Danmarks førende hotel inden for bæredygtighed. Siden hotellets åbning i 2009 har vores mission været at drive et hotel med de bedst mulige forhold både for vores gæster og for miljøet. 

Det bæredygtige element går igen i alle aspekter af hotellet, og vores grønne profil gør, at vi bruger 65 % mindre energi end andre sammenlignelige hoteller. Dette skyldes bl.a. investeringer i Danmarks første grundvandsbaserede køle- og varmeanlæg - en teknologi der sikrer et behageligt indeklima, uden at belaste miljøet. Dette initiativ er blot ét af mange, der tilsammen understreger at vi er dedikerede til at arbejde ud fra begrebet ”responsible hospitality”, en 360 graders forpligtelse til bæredygtighed.

Vi er stolte over at gøre en forskel hver dag og ikke mindst over at vores gæster kan nyde deres ophold hos os med grøn samvittighed. 

25 etager i Københavns nye bydel
​Crowne Plaza Copenhagen Towers har 366 værelser fordelt på 25 etager – hvert værelse er smagfuldt indrettet med designmøbler fra Paustian og med fantastisk udsigt over Ørestaden. Det er også her, i Københavns nye bydel Ørestad, hotellet har sin adresse. Her finder du store grønne naturområder beliggende side om side med urban og moderne arkitektur. I nærområdet finder du også Skandinaviens største indkøbscenter Fields, Royal Golf Center, Bella Center Copenhagen, en lang række store og internationale virksomheder og den skønne Amager Strandpark.

Bag Crowne Plaza Copenhagen Towers
Crowne Plaza Copenhagen Towers er et franchisebrand under Intercontinental Hotel Group  – verdens største hotelbrand med knap 5.000 hoteller. Hotellet drives af BC  Hospitality Group A/S, som blandt andet også driver Bella Center Copenhagen - få hundrede meter fra hotellet.

 Besøg WWW.RESPONSIBLEHOSPITALITY.DK og se meget mere om hotellets og BC Hospitality Groups mange initiativer og certificeringer. 

 

Find priser
 

Green Key

Crowne Plaza Copenhagen Towers er Green Key-certificeret, og vi har dermed forpligtet os til at sætte en høj standard indenfor vores miljøarbejde.