1400 KVADRATMETER MØDESKOV

Oplev Crowne Plaza Copenhagen Towers flotte Atrium - helt nye muligheder til dine arrangementer.  

Vi tænker grønt - også når det handler om dine møder!

Hos os er bæredygtighed mere end bare ord. Se mere om de mange konkrete bæredygtige tiltag og book en rundvisningwww.bæredygtigemøder.dk

AKTUELLE AKTIVITETER OG KAMPAGNER

Fra 1. august 2018 og resten af året får du en dagsmødepakke på Crowne Plaza Copenhagen Towers, fra kun kr. 650 pr. person.

DAGSPAKKEN INDEHOLDER: Formiddags- og eftermiddagsbuffet, kaffe/the/isvand og frisk frugt hele dagen samt lækker frokost. Det er naturligvis muligt at forlænge opholdet til fordelagtige priser.

Kontakt vores booking på tlf. 8877 6699 eller meetings@cpcopenhagentowers.com  og brug koden "ÅRETS BEDSTE TILBUD".

Tilbuddet gælder for nye arrangementer, der bookes og afholdes i perioden 1.8. - 31.12.2018 med forbehold for udsolgte datoer. Dette tilbud kan ikke kombineres med andre tilbud.


AKTUELLE IHG KAMPAGNER
Tjek aktuelle mødekampagner herKORT OG GODT OM CROWNE PLAZA

1.400 kvadratmeter mødeskov i København
Med plads til 1300 gæster sætter vores Atriums 60 Black Olive træer og 4.500 bundplanter - i bogstaveligste forstand - fokus på det grønne.. 

Kontakt
meetings@cpcopenhagentowers.com eller tlf.+45 8877 6699 og hør mere om, hvad vi kan tilbyde - eller book en rundvisning og se vores spændende hotel.


VI HAR SELVFØLGELIG OGSÅ ALT DET SÆDVANLIGE
- Alt fra dagspakker til møder med overnatning,
- Hjælpsomme mødebookere, der sidder klar til at skræddersy et tilbud, der passer til din virksomheds behov. 
- Op til 28 lokaler og grupperum 
- Ballroom på 800 m2
- Og en hel masse mere....

Se alt om faciliteter
Download fuld kapacitetsoversigt over vores konferencefaciliteterDINE FORDELE, FORDI VI ER EN DEL AF IHG 

Vidste du,
at du optjener point til IHG Business Rewards for hver krone, du bruger - og at vores Crowne Meeting Director kan levere en daglig specifikation af jeres regning. IHG og Crowne Plaza har jævnligt særlige kampagner, hvor du får flere points eller andre fordele.

Vi giver dig 100% tilfredshedsgaranti
I dag klares mange forretninger og aftaler over nettet. Men når vi vælger at holde møder eller konferencer, er der brug for, at alt fra digitale løsninger til menneskelig interaktion går op i en højere enhed - hver gang! Det er vi så sikre på, at vi kan levere, at vi tilbyder dig 100% tilfredshedsgaranti i forbindelse med afholdelse af møder.

Læs mere om vores tilfredshedsgaranti


RESPONSIBLE HOSPITALITY: 

Fordi møder - også - handler om mennesker 

Responsible Hospitality er dét, der driver os og vores hotel. Det betyder naturligvis den bedst mulige service og den højeste kvalitet til vore gæster og mødedeltagere. Det betyder dog også, at vi tager ansvar for den måde, vi som virksomhed påvirker samfundet og miljøet, blandt andet med et stort fokus på arbejdsmiljø og medarbejdernes trivsel. 

Mad med omtanke
Hos Crowne Plaza Copenhagen Towers serverer vi ikke bare gode madoplevelser. Vi serverer mad med omtanke og prioriterer dyrevelfærd og miljøpåvirkning meget højt. Det betyder også, at vi ikke går på kompromis med kravene til vores leverandører.

Dansk genbrugsdesign, 65 % mindre energi 
Som landets mest bæredygtige hotel har vi for eksempel solvarme, grundvandsbaseret køle-varmesystem og bruger 65 % mindre energi end lignende hoteller. Vores affald omdannes til biogas og gødning, og selv vores flotte møbler er nøje udvalgt ud fra bæredygtige principper. 

Vil du vide mere? 
www.responsiblehospitality.dk 


 

Billedgalleri

Se nogle af vores lokaler.
 


Mødeforespørgsel

Kontakt 

Tlf. +45 8877 6699 eller email meetings@cpcopenhagentowers.com


TILMELD DIG OG VIND

Få vores nyhedsbreve og deltag i konkurrencen om lækre præmier 
Deltag her