Hotel Crowne Plaza Copenhagen Towers 

I København byder vi velkommen på Danmarks førende hotel inden for bæredygtighed.

Det bæredygtige element går igen i alle aspekter af hotellet, og vores grønne profil gør, at vi bruger 65 % mindre energi end andre sammenlignelige hoteller.

KONTAKT HOTELLET

Book værelser direkte online til den bedste pris eller kontakt os på info@cpcopenhagentowers.com / tlf. +45 8877 6655. 
Se mere om vores værelser

Skal du holde et møde eller en konference i København, så kontakt os på meetings@cpcopenhagentowers.com / tlf. +45 88 77 66 99 og hør mere om dine muligheder.
Se mere om faciliteter og services


TRANSPORT

GRATIS LUFTHAVNSSHUTTLE
Hvis du ankommer til eller skal rejse ud af Københavns Lufthavn, kan du med fordel benytte dig af vores gratis shuttleservice, som er i drift fra klokken 6-23.

De femten pladser bliver fyldt op efter først til mølle-princippet, og i tilfælde af at bussen er fyldt op, dækker Crowne Plaza Copenhagen Towers ikke andre udgifter til transporten.
Shuttlebussens afgangstider fra lufthavnen: Hver halve time (minuttal 20 og 50) mellem 6 og 23. Shuttlebussen kører fra busholdepladsen ved Terminal 2.

PARKERING
Crowne Plaza Copenhagen Towers ligger få hundrede meter fra motorvejen. Under hotellet er der en parkeringskælder med 400 pladser og direkte adgang til receptionsområdet. Parkering koster 20 kroner i timen i tidsrummet 8-18. Fra klokken 18-8 koster det 15 kroner i timen. Max. 150 kroner i døgnet.

METRO & TOG
Hotellet ligger tæt på Ørestad Station, hvor du med Metroen kan være i Københavns Centrum på 10 minutter. 


MØDER & KONFERENCER

På Hotel Crowne Plaza Copenhagen Towers i København kan du afholde møder og konferencer i certificerede, bæredygtige faciliteter indrettet med designmøbler og den nyeste teknologi. 

Derudover sørger vi for:

• at planlægningen af dit møde eller konference i København bliver så let og brugervenlig som mulig,
• at du dagligt modtager specificerede regninger, så du altid har overblik over udgifterne.
• at du optjener BusinessClubAGENT -point for hver krone, du bruger.

Vi kan blandt andet tilbyde: 

• 3500 m2 til møder, konferencer, fester, receptioner og events
• 12 individuelle mødelokaler og grupperum (der kan opdeles til i alt 21 rum) med plads til 5-90 deltagere
• Et ballroom på 800 m2 med plads til 800 deltagere
• Mulighed for at køre biler og andet udstyr direkte ind fra vores parkeringskælder
• Foyer på 400 m2 til udstillinger, middage, frokoster, kaffe- og tepauser
• Udendørsterrasse med mulighed for at holde receptioner på op til 200 deltagere
• Mindre suiter med udsigt over København og Øresundsregionen.

Vores hjælpsomme mødebookere sidder klar til at skræddersy et tilbud, der passer til netop din virksomheds behov. Vi tilbyder alt fra dagspakker til møder med overnatning, så send en mail til meetings@cpcopenhagentowers.com eller ring på + 45 88 77 66 99 og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at skabe de perfekte rammer for møder, konferencer eller events i København.

Se også crowneplaza.com
Kontakt os på meetings@cpcopenhagentowers.com / tlf. +45 88 77 66 99


VÆRELSER

På Crowne Plaza Copenhagen Towers har vi en ambition om, at du, som vores gæst, skal kunne mærke, at der er brugt tid og kræfter på, at din overnatning i København bliver en god hoteloplevelse – uanset om du kommer til København på romantisk weekend eller forretningsrejse.

Med 323 deluxeværelser, 39 clubværelser og fire suiter fordelt på 25 etager er du på hotel Crowne Plaza Copenhagen Towers altid sikret et behageligt ophold - også hvis du er her til møde eller konference. Der er desuden gratis vand, kaffe, te og småkager på alle værelser og wi-fi på hele hotellet.

Ti af værelserne er familieværelser, der består af to deluxeværelser på 28 kvm hver med en dør imellem. Begge værelser har eget badeværelse samt en to meter bred dobbeltseng eller to enkeltsenge.

Se værelsestyper og book online på crowneplaza.com
Kontakt os på info@cpcopenhagentowers.com / tlf. +45 8877 6655

 

ADRESSE OG KONTAKT

Crowne Plaza Copenhagen Towers
Ørestads Boulevard 114
2300 København S
Tlf. +45 8877 6655 
info@cpcopenhagentowers.com

For English, please go to  crowneplaza.com 

VI ARBEJDER PÅ NYT WEBSITE

Vi arbejder løbende på at forbedre brugeroplevelsen for vore besøgende. Derfor lancerer vi i slutningen af august et helt nyt og moderne website med et endnu skarpere design og udseende og stort fokus på overskuelighed og brugervenlighed.

Indtil da håber vi at du finder den information du skal bruge enten her eller på crowneplaza.com 
 

RESTAURANT & BAR

Bordreservation på tlf.  +45 8877 6655 eller email tablebooking@cpcopenhagentowers.com

BRASSERIE STORM
Vi byder dig velkommen til et moderne brasserie, der sætter nordisk gastronomi i centrum, mens vores dygtige personale gør et besøg hos os til en både personlig og kulinarisk oplevelse.

Restaurantens menukort varierer i takt med årstiden, og det tager udgangspunkt i det nordiske køkken med internationale strejf. Så der er altid noget for enhver smag. Storm har plads til 250 gæster.STILL BAR & LOUNGE

Still lever op til sit navn. Her kan du sætte farten ned efter en travl dag, mens du genoplader batterierne i moderne og afslappede omgivelser.

Personalet står klar til at lave aromatiske cocktails af klassikere og nye kreationer sammensat af de bedste råvarer og et bredt udvalg af spiritus.  Vi serverer også retter fra vores nordiske Brasserie Storm.
Åbent alle dage fra Kl. 10.00 - 01.00.

ROOMSERVICE
Vi tilbyder 24 timers roomservice og garanterer, at du får maden bragt til dit værelse inden for en halv time. Retterne kommer fra vores nordiske Brasserie Storm.  


 

360° VENUE CATERING

Crowne Plaza Copenhagen Towers er med sit nyeste forretningsben, 360° Venue Catering, specialister i catering og events - også når disse afholdes ude i byen. Vi klarer det hele - eller lige netop dét, I har brug for.
Bliv inspireret på 360venuecatering.dk
 

OM

Crowne Plaza Copenhagen Towers er et franchisebrand under Intercontinental Hotel Group  – verdens største hotelbrand med knap 5.000 hoteller. Hotellet drives af BC Hospitality Group.

 

NEWSLETTER

Modtag gode tilbud og nyheder fra Crowne Plaza Copenhagen Towers og andre dele af koncernen direkte i din indboks.
Vælg dit abonnement her